17.05.2011

Kako sam bio 1 od 4 GoH-a na SFeraKonu u 10 zakasnelih tweetova

posted by admin

in blog

1. Macan nas dočekao korisnim Q&A grillom, te zato posle izveli skraćeni 3LK za zalutale dobre volje, poredivši se na kvarno sa Martinom.

2. Žiljak nas kupio zaraznim mini-kastro maratonom (nije rekord) o istoriji CRO SF i kao profi MC efikasne, ekstravagantne aukcije knjiga.

3. Na SFurvivoru u timu BRADE s Žaretom i Antom imali ideja, nismo se brukali, ali protiv ratnika veterana nemali šanse. Delili 2. mesto.

4. Na predavanju o zapletu rekao da godina ima 54 nedelje i “astrološka” projekcija, ali puna sala sunđerski zahvalne mladeži nije zamerila.

5. U sjajnoj SFeraKonskoj zbirci video da je Tatjana Jambrišak već pola toga (nešto istim rečima) smestila na stranu i po. Korisno ponoviti?

6. Kod Darka na twitter-konkursu opušteno, zafrkantski, štimung za stiskanje priča u 140 kvadratića muzika iz Blejd Ranera. Drugonagrađena hit.

7. Goran slikao zagasito sive tonove stanja u regionu pitko, lično, sistematski, a završio optimistično. Mogo trajati ko Žiljak (zamalo jeste).

8. Istrani zaslužni što se biska (niska? viska?) pila i usred ZG, uz ljubavno-borbene klingonskog karaokea i xxx-program Bludućnost u pozadini.

9. Dodela nagrade Sfera, sa sve podmlatkom “Sferica”, svečana, značajna, uigrana. Kaže Darko, “my first ‘And-Oscar-goes-to’ moment”.

10. Tim SferaKon Petra, Monika, Vanja, Mihaela, Mirko na čelu s Ire nas mazio i pazio da smo se osećali kod kuće (u ovom slučaju, dobra stvar).

(foto: lern, žare)

Comments are closed.